Кандидатствайте

    *Име:
    *Фамилия:
    *Град:
    *Тел. (мобилен):
    *E-mail:
    *Цел на кредита:
    *Сума на кредита:
    Допълнителна информация:

    С какво ще ви помогнем

    Как ще ви помогнем

    Кредит Навигатор ви напътства през целия процес на кандидатстване за кредит – от подаване на заявлението до момента на усвояване на кредита и оформянето на всички формалности. Ние ви помагаме да разберете какъв е оптималния размер на кредита, който можете да получите и ви насочваме към най-изгодния за вас вариант.

    Стъпка 1: Свържете се с нас

    Обадете ни се на телефон 9210621 или попълнете нашия въпросник, за да може наш консултант да се свърже с вас.

    Стъпка 2: Избор на най-подходящия за вас кредит и банка.

    Всеки човек има различни изисквания и очаквания, когато кандидатства за жилищен кредит. Кредит Навигатор предлага експертни съвети според вашия конкретен случай. Когато търсите ипотечен кредит е важно да изберете такъв, който ще е най-подходящ за вас както сега, така и за в бъдеще. Вашите бъдещи планове могат да се отразят на способността ви да обслужвате кредита си. Нашите консултанти ще анализират текущото ви финансово състояние и ще ви насочат към оптималния за вас размер на кредита. Ако желаете да разберете колко най-много можетете да получите – използвайте нашите кредитни калкулатори.

    Стъпка 3: Осигуряване на необходимите документи

    Ние правим процеса на кандидатстване за кредит възможно най-лесен за вас. След като веднъж сме се срещнали, ще се погрижим да осигурите и подготвите всички необходими документи.

    Стъпка 4: Кандидатстване в избраната от вас банка

    Подаване на необходимите документи.

    Стъпка 5: Одобряване на кредита, подписване на договор за кредит, нотатариално изповядване на сделката и усвояване на разрешената сума

    Ние ще се погрижим да сте своевременно информирани за текущия статус на вашия кредит.