к
а
н
д
и
д
а
т
с
т
в
а
й
т
е
Кандидатствайте
*Име:

*Фамилия:

*Град:

*Тел. (мобилен):

Тел. (служебен):

Тел. (домашен):

*E-mail:

*Цел на кредита:

*Сума на кредита:

Допълнителна информация:

 

За нас

Кредит Навигатор ООД

Кредит Навигатор е компания, специализирана в областта на кредитните консултации, покриваща целия спектър от кредити на пазара – ипотечни, фирмени и потребителски. Фирмата започва дейност 2006г. и работи с водещите банкови и небанкови институции в България. Съоснователи и членове на Асоциацията на кредитните консултанти в България (АККБ). Предлагаме цялостно финансово обслужване, регулярен мониторинг на текущи задължения и при необходимост и възможност – оптимизирането им чрез преструктуриране или рефинансиране.

Нашите специалисти с богат опит в областта на кредитирането ще ви предложат професионално консултиране и ще ви помогнат да направите правилен избор между продуктите на всички банки в България.

Ние от Кредит Навигатор разбираме, че не всички хора разполагат с необходимото време и информация, за да се ориентират сред многообразието на кредитния пазар в страната, затова вярваме, че ролята на кредитния консултант е значителна при избора на оферта, която да отговори най-добре на вашите нужди. Консултантите ни ще ви оказват помощ и съдействие както при подготвянето на необходимите документи, така и по време на цялата процедура до получаването на кредита.

Кредит Навигатор не продава свои собствени продукти, а кредитните ни консултанти получават еднакво възнаграждение без значение към коя банка ще ви насочат. По този начин нашата безпристрастност и съпричастност към вашите нужди е гарантирана.

 ЕКИП

boris_creditnavigator

Борис Димитров

Управител
snimka_creditnavigator

Янко Ценов

Мениджър продажби
snimka1_creditnavigator

Бисер Божков

Мениджър продажби
snimnka2_creditnavigator

Радослав Николов

Кредитен консултант
snimka3_creditnavigator

Васил Иванов

Управител
Nikolai_Nedqlkov

Слав Смирнов

Кредитен консултант
petko_dimitrov

Петко Димитров

Кредитен консултант
rostislav_rusev

Ростислав Русев

Кредитен консултант
polia4

Поля Христова

Кредитен консултант
slav_smirnov

Николай Недялков

Кредитен консултант