Кандидатствайте

  *Име:
  *Фамилия:
  *Град:
  *Тел. (мобилен):
  *E-mail:
  *Цел на кредита:
  *Сума на кредита:
  Допълнителна информация:
   

  Кредити

  ИПОТЕЧНИ КРЕДИТИ

  Покупката на имот е едно от най-важните и значими решения, които ще вземете. Но тегленето на ипотечен кредит не е необходимо да бъде трудно.  Ето защо ние от Кредит Навигатор ще ви помогнем да изберете най-изгодният за вас кредит сред многообразието от оферти на пазара. Независимо дали купувате първото си жилище или търсите възможност за инвестиция в недвижим имот, вие искате да сте подготвени и сигурни, че взимате правилно решение.

  Ипотечните кредити са дългосрочни заеми с продължителност до 30-35 години. Подобно финансово обвързване изисква много внимателен анализ на редица фактори като сигурност на работното място, преспективи пред получавания доход, избор на валута за кредита, срок, начин на погасяване и др. Не е нужно да бъдете финансови специалисти с много свободно време, за да сте сигурни, че избора ви е правилен. Това е наша задача – да съберем и разтълкуваме за вас всички факти, предимства и недостатъци на различните оферти.

  ФИРМЕНИ КРЕДИТИ

  Нека нашите банки-партньори се конкурират за вашия бизнес и ви спестят време и пари. В зависимост от конкретните ви потребности, банките са разработили богат набор от варианти за финансиране на дейността ви. Ако имате нужда от допълнителни оборотни средства или е дошло времето да инвестирате и разраствате своя бизнес, нашите конслултанти ще ви помогнат в процеса на подготовка за фирмен анализ от страна на кредитора и ще се погрижим да получите конкурентна оферта.

  ПОТРЕБИТЕЛСКИ КРЕДИТИ

  Понякога просто имате нужда от допълнителни средства. Може би не ви достигат пари за покупката на избрания от вас имот или искате да си купите автомобил, или е време за дългопланирания ремонт на дома, или искате да обедините малки кредити и кредитни карти в един заем с по-ниска лихва, или просто неочаквани разходи са се появили. Ето тогава потребителският кредит би ви бил полезен.

  Независимо от причината, ако имате нужда от пари, ние от Кредит Навигатор можем да ви помогнем. Обърнете се към вашия кредитен консултант и попитайте за актуалните условия и промоции на банките.

  РЕФИНАНСИРАНЕ

  Хората рефинансират кредитите си по най-различни причини – намаляване на месечната си вноска, получаване на по-ниска лихва, осигуряване на допълнителни средства, намаляване на срока на кредита си или комбинация от изброените. Чрез рефинансирането вие заменяте стария си кредит с нов.

  Така както търсите и подбирате внимателно своя имот, не по-малко важно е и да избирате внимателно офертите за кредит. В Кредит Навигатор, ние правим този процес лесен и приятен за вас. Ние изискваме индивидуални оферти от нашите партньори и сравняваме условията между тях, за да сте сигурни, че ще получите най-добрите условия по кредита си за рефинансиране. Колкото по-ниска е лихвата ви по кредита, толкова повече пари ще спестите през срока на изплащането му.