Кандидатствайте

  *Име:
  *Фамилия:
  *Град:
  *Тел. (мобилен):
  *E-mail:
  *Цел на кредита:
  *Сума на кредита:
  Допълнителна информация:

  С какво ще ви помогнем

  Как ще ви помогнем

  Кредит Навигатор ви напътства през целия процес на кандидатстване за кредит – от подаване на заявлението до момента на усвояване на кредита и оформянето на всички формалности. Ние ви помагаме да разберете какъв е оптималния размер на кредита, който можете да получите и ви насочваме към най-изгодния за вас вариант.

  Стъпка 1: Свържете се с нас

  Обадете ни се на телефон 9210621 или попълнете нашия въпросник, за да може наш консултант да се свърже с вас.

  Стъпка 2: Избор на най-подходящия за вас кредит и банка.

  Всеки човек има различни изисквания и очаквания, когато кандидатства за жилищен кредит. Кредит Навигатор предлага експертни съвети според вашия конкретен случай. Когато търсите ипотечен кредит е важно да изберете такъв, който ще е най-подходящ за вас както сега, така и за в бъдеще. Вашите бъдещи планове могат да се отразят на способността ви да обслужвате кредита си. Нашите консултанти ще анализират текущото ви финансово състояние и ще ви насочат към оптималния за вас размер на кредита. Ако желаете да разберете колко най-много можетете да получите – използвайте нашите кредитни калкулатори.

  Стъпка 3: Осигуряване на необходимите документи

  Ние правим процеса на кандидатстване за кредит възможно най-лесен за вас. След като веднъж сме се срещнали, ще се погрижим да осигурите и подготвите всички необходими документи.

  Стъпка 4: Кандидатстване в избраната от вас банка

  Подаване на необходимите документи.

  Стъпка 5: Одобряване на кредита, подписване на договор за кредит, нотатариално изповядване на сделката и усвояване на разрешената сума

  Ние ще се погрижим да сте своевременно информирани за текущия статус на вашия кредит.