к
а
н
д
и
д
а
т
с
т
в
а
й
т
е
Кандидатствайте
*Име:

*Фамилия:

*Град:

*Тел. (мобилен):

Тел. (служебен):

Тел. (домашен):

*E-mail:

*Цел на кредита:

*Сума на кредита:

Допълнителна информация:

Богат избор от кредити – изберете най-добрата оферта

Чрез нас ще получите достъп до стотици оферти за кредит от водещите банки в страната. Ние ще проучим и сравним пазара и ще преговаряме за индивидуална оферта.

Нашите услуги са напълно безплатни за вас

Ние предлагаме своите услуги безплатно за нашите клиенти, тъй като банките ни плащат комисион за усвоените кредити. Възнаграждението на кредитния консултант не е обвързано с избор на определена банка.

Експертно консултиране

Консултантите ни са с дългогодишен опит и могат да договорят индивидуални условия за вас. Нека ви помогнем да изберете най-добрата оферта.

Удобство

С нас не е необходимо да сте финансови експерти, за да сте спокойни, че получавате най-добрата оферта. Ние ще се погрижим за всички детайли и ще се срещнем с вас на място и по време, удобно за вас.

Ние вършим всичко за вас

От договарянето и сравнението на различните оферти, през подготовката на необходимите документи за кредита, до самото му усвояване – вашият кредитен консултант ви отменя във всеки възможен етап от процеса.

Независим кредитен консултант

Кредит Навигатор е необвързан кредитен консултант. Ние вярваме, че това е гаранция за защита на интереса на клиентите ни. При нас ще получите критичен анализ на всяка една оферта – силните и слабите й страни, независимо от коя банка е тя.

Кредит Навигатор в цифри

10

години опит на пазара

3000

консултирани клиента

150

милиона лева, отпуснати с наше съдействие

200

оферти, сред които да изберем вашата

Клиентите за нас: